Elokuussa alkavat uudet valmennukset: Muutos ja Tehotreeni!

15 heinäkuuta Kirjoittaja merjansportti, 15. July 2017
Elokuussa MerjanSportissa starttaa kaksi uutta pienryhmävalmennusta. Tule mukaan tehokkaaseen ja edulliseen valmennukseen liikkumaan mukavassa porukassa!

Viikolla 32 alkaa Muutos-ryhmä, jossa keskitytään lihaskuntotreeniin ja elämäntapamuutokseen. Valmennus sisältää sekä henkilökohtaisia että ryhmätapaamisia ja voit treenata valmentajan ohjauksessa vaikka kaikki viikottaiset treenisi!

Saat kuuden viikon välein muuttuvan treeniohjelman, ravintovalmennusta, kuntotestit, mahdollisuuden käyttää MerjanSportin salia sekä tsemppaavan ryhmän tuen.

20.8. starttaa Tehotreeni-ryhmä. Ryhmä treenaa yhdessä kahdesti viikossa (sunnuntaisin ja tiistaisin) ja teemme yhdessä monipuolisia ohjattuja treenejä. Tämä valmennus on sinulle, joka kaipaat vaihtelua treeniin! Ei haittaa vaikka et pääsisi kaikkiin yhteisiin kertoihin, myös MerjanSportin circuit ja kahvakuulatunnit kuuluvat sinulle.

Myös kuntotestipäivät ja kehonkoostumukset mittaukset kuuluvat Tehotreeniryhmäläisille.

Molemmat valmennukset maksavat 82€/kk ja ryhmät käynnistyvät jos vähintään viisi innokasta ilmoittautuu! Varaa siis paikkasi syyskaudelle merjansportti@gmail.com, 0503722276 tai nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta. 

MerjanSportti Kalkkipetterissä - Tsempit liikuntaan!


‹ Arkisto
Lisää kommentti
Email again:
Nimi:Sähköposti
Kommentti: