Kaikille avoin kinkunsulatusjumppa, eli kahvakuulan puolimaraton!

26 joulukuuta Kirjoittaja merjansportti, 26. December 2015
Huomenna sunnuntaina 27.12. nostetaan perinteinen kinkunsulatus-puolimaraton MerjanSportin salilla Virkkalassa. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton! Nostoon voi siis osallistua vaikka ei olisikaan kokemusta kahvakuulan nostamisesta (vauhtipunnerruksen osaa kuka vaan tehdä), joten haasta kaveri mukaan :)

Aloitamme klo 18.15, ensin käydään läpi säännöt ja lajit pikaisesti ja pidetään pieni alkulämmittely ensimmäisen erän nostajille. Nostamme kaksi erää, joten jokainen osallistuja pääsee sekä nostamaan että laskemaan toistoja. Mukaan saa tuoda myös oman huoltohenkilön, joka pääsee joko laskemaan toistoja tai huoltajaksi (antamaan tarvittaessa vettä, hikipyyhettä jne).

Puolimaratonissa nostetaan 30 minuuttia laskematta kuulaa kertaakaan alas. Kättä saa vaihtaa vapaasti niin monta kertaa kuin haluaa. Normaalisti puolimaratonissa tulos on 0, jos kuula lasketaan välillä maahan, mutta meillä lasketaan kaikki siihen asti saavutetut toistot. Suoritus kuitenkin päättyy siihen, kun kuula lasketaan maahan.

Lajin ja kuulakoon saa valita vapaasti. Lajit ovat:

- työntö
- tempaus
- rinnalleveto-työntö
- puolitempaus (alaslasku räkin kautta)
- vauhtipunnerrus (niille joille työnnön tekniikka ei ole tuttu)

Salilla on kuulia 6 ja 30 kilon välillä seuraavasti:
6
8
10
12
14
16
20
24
30

Tervetuloa siis mukaan! Ilmoittautua voi vielä sunnuntaihin klo 17 saakka (kaikki pääsee nostamaan, vaikka ei olisi ilmoittautunutkaan, mutta teen alustavaa nostoaikataulua ilmoittautuneiden mukaan) vaikkapa sähköpostilla merjansportti@gmail.com tai tekstarilla p. 0503722276.

Kalkkipetteriin löydät seuraavien ohjeiden avulla:

Toimistohotelli Kalkkipetteri sijaitsee Lohjalla Virkkalassa. Internetin karttahaku löytää meidät osoitteella Kievarintie 23, Lohja (Virkkala).

HELSINGIN JA HYVINKÄÄN SUUNNASTA:

Helsingin suunnasta moottoritieltä Hanko tielle (tie 25), jota Lohjan ohi kunnes oikealle viitta Virkkala (St1 huoltoaseman kohdalla), seuraavasta vasemmalle ja heti oikealle (Kalkkipetteri), 500 m ja käännös Kalkkipetterin teollisuusalueelle. Kalkkipetterin toimistohotelli on heti ennen pääporttia oikealle – pikku portin läpi ja 100 m olet toimiston pääoven edessä.

HANGON SUUNNASTA:

Hangon suunnasta tietä 25, Virkkalan liittymästä alas oikealle ja risteyksestä vasemmalle, yksi risteys ohi ja toisesta (Kalkkipetteri) vasemmalle, 500 m ja käännös Kalkkipetterin teollisuusalueelle. Kalkkipetterin toimistohotelli on heti ennen pääporttia oikealle – pikku portin läpi ja 100 m olet toimiston pääoven edessä.

Kievarintien puoleinen portti on viikonloppuisin kiinni, avauskoodi on 1803!

Kalkkipetteriin pääsee myös Petter Forströmintien lopusta, junaradan yli ja pikkuportista sisään.

Soita mulle, jos on vaikeuksia löytää tai ongelmia porttien kanssa!

Toivottavasti nähdään huomenna!‹ Arkisto
Lisää kommentti
Email again:
Nimi:Sähköposti
Kommentti: