Kaksi lohjalaista urheilijaa kahvakuulan mm-kisoihin Tanskaan

01 syyskuuta Kirjoittaja merjansportti, 01. September 2016
Kaksi lohjalaista kahvakuulaurheilijaa on valittu Suomen edustajiksi kahvakuulamaratonin mm-kilpailuihin Tanskaan. Kilpailut järjestetään 2.-4.12 Sonderborgissa Etelä-Tanskassa.

Johanna Selenius nostaa puolimaratonin naisten yleisessä sarjassa lajinaan oalc (rinnalleveto-työntö) ja Taina Riihimäki nostaa naiset 50-59 v sarjassa lajinaan niinikään oalc. Johannan kisakuulan paino on 20 kg ja Tainan 16 kg. Muut Suomen edustajat ovat Maria Finell ja Jani Sipponen.

Puolimaratonkilpailussa nostetaan kahvakuulaa 30 minuuttia yhtäjaksoisesti. Kättä saa vaihtaa vapaasti, mutta kuulaa ei saa laskea suorituksen aikana maahan. Maratonissa kilpailuaika on 60 min.

MM-kisoihin tulee olla suoritettuna CMS (Candidate Master of Sport) rankki, joka Johannalla oli 350 hyväksyttyä toistoa 20 kg:n kuulalla (yhteensä 7000 kg) ja Tainalla 350 toistoa 16 kg:n kuulalla (yhteensä 5600 kg) 30 minuutin aikana. Kovista naisista on siis kyse!

Naiset osallistuvat myös koko vuoden kestävään Ultimate Girevic Cuppiin, jonka viimeinen osakilpailu nostetaan Lohjalla lauantaina 22.10.2016 klo 15:00 MiXtremeSportin salilla (Hemmolankatu 26A3). Tervetuloa tutustumaan lajiin ja kannustamaan nostajia kisasuorituksessa!

Mikäli olet kiinostunut Tainan ja Johannan kisamatkan sponsoroinnissa otathan yhteyttä (merjansportti@gmail.com). Naiset voivat tulla yhteistyön merkeissä esimerkiksi opastamaan yritykseesi kahvakuulatreenin saloja.Taina Kokkolan kisoissa juuri CMS:n tehneenä.
Taina ja Johanna treenaamassa MerjanSportin salilla.‹ Arkisto
Lisää kommentti
Email again:
Nimi:Sähköposti
Kommentti: