Kesän liikunta- ja virkistysvinkki koko perheelle

02 heinäkuuta Kirjoittaja merjansportti, 02. July 2016
Jo 20 min luonnossa liikkuminen vähentää tutkimusten mukaan stressiä. Siihen kun vielä lisää kiiretöntä aikaa rakkaiden ihmisten kanssa ja bonuksena vielä liikuntaa, niin aikamoinen terveys- ja hyvinvointicombo on valmis. Ja vielä ihan ilmaiseksi!

Käytiin perheen kanssa kävelemässä läpi Liesaaren terveysluontopolku. Kävely on tosin lievä ilmaisu tuolle reitille, kokeminen voisi olla parempi sana kuvaamaan sitä. Lastenvaunuilla reittiä ei pääse kulkemaan, joten meidän juniori pääsi kantoreppuun keikkumaan (ja isä sai ekstraliikuntahyödyn :) ).Liesaari jo itsessään on ihan uskomattoman kaunis ja monipuolinen paikka. Siihen vielä yhdistettynä tänä keväänä valmistunut terveysluontopolku ja lämmin aurinkoinen sää niin ei voi mennä pieleen. Reitillä on 14 rastia. Jokaisessa rastissa on tietoisku Liesaaren luonnosta sekä terveysvinkki, jotakin jonka voi heti siinä rastilla suorittaa kohentaakseen omaa hyvinvointiaan. Reitti on noin 2 km pitkä ja meidän porukalta sen kulkemiseen meni noin tunti. Enemmänkin aikaa olisi voinut käyttää esimerkiksi eväiden muodossa. Me pidimme rastien suorittamiseen kuluneen ajan lisäksi vain pienen juomatauon noin puolivälissä olleella kalliolla. 

Olin positiivisesti yllättynyt miten kivat ja kekseliäät rastit reitille oli tehty. Kuvat antavat vähän vinkkiä mitä rasteilla tapahtui, mutta en viitsi enempää kertoa, jotta en pilaa kenenkään yllätystä.
Kiperimmän paikan reitillä pystyi ohittamaan, joten ihan pienimmät omin jaloin kulkevat selviytyvät polusta, jos vaan jaksavat sen 2 km kävellä. Tuo kiperinkään paikka ei siis mikään kovin paha ole.Menkää ihmeessä itse kokemaan Liesaaren terveysluontopolku. Stressi ja kiire talttuu ihan varmasti!
MerjanSportti - pienryhmäliikuntaa Virkkalassa
PT-palvelut
Pienryhmävalmennus
Kahvakuulavalmennus
Ryhmäliikunta

Tule tutustumaan tai varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen
(se ei maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään!).‹ Arkisto
Lisää kommentti
Email again:
Nimi:Sähköposti
Kommentti: