Uusi painonpudotusryhmä starttaa viikolla 14 - kesäksi, ja koko loppuelämäksi kuntoon!

18 maaliskuuta Kirjoittaja merjansportti, 18. March 2016
Viikolla 14 starttaa uusi painonpudotusryhmä Kalkki-Petterissä. Tapaamme noin kolmen kuukauden aikana 8 kertaa, joista 7 on ryhmätapaamisia ja 2 henkilökohtaisia tapaamisia valmentajan kanssa. Lisäksi pidämme seurantatapaamisen elokuussa.

Henkilökohtaisilla tapaamisilla valmennuksen alussa ja lopussa tehdään kehonkoostumuksen, painon, ympärysmittojen sekä verenpaineen mittaukset. Aerobista kuntoa mitataan helpolla lepotestillä. Lisäksi alkumittausten yhteydessä käydään läpi valmennettavan painohistoriaa sekä ruokailutottumuksia.

Ensimmäinen ryhmätapaaminen
Käydään läpi yleisiä asioita painonpudotukseen liittyen. Miksi vain 1/10 painonpudottajasta saa painon myös pysymään poissa? Miksi toiset eivät laihdu yrityksistä huolimatta? Miten suhtautua kaikkialta mediasta vyöryvään ruokavalioinformaatioon? Mistä oikein tietää mitä pitää syödä ja mitä välttää? Mitkä kaikki asiat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme liittyy?

Ensimmäisellä ryhmätapaamisella pohdimme miten asettaa järkevä tavoite ja miten tavoitetta kohti edetään suunnitelmallisesti mutta rennosti.

Lopuksi valmennettava saa ohjeet ruokapäiväkirjan pitoon.

Toinen ryhmätapaaminen
Toisella kerralla käymme läpi energiaravintoaineita proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvoja. Mistä niitä saa ja mihin ne vaikutavat?

Jokainen valmennettava saa oman henkilökohtaisen ruokavaliopohjan, ohjeet ruokavalion omatoimiseen muokkaamiseen sekä näitä tukevan reseptivihkosen.

Kolmas ryhmätapaaminen
Kolmannella kerralla keskitymme henkiseen ravintovalmennukseen. Teemme tehtäviä, jotka tukevat painonpudotusta. Mietimme, millainen on hyvä elämä, mitkä asiat ohjaavat toimintaamme sekä tarkennamme tavoitteitamme.

Neljäs ryhmätapaaminen
Get fit in the gym, lose weight in the kitchen.
Vaikka painonpudotus tapahtuukin keittiössä ja lautasella, on liikunta painonpudottajan paras kaveri. Neljännellä kerralla liikumme yhdessä ja teemme jokaiselle oman liikuntalukujärjestyksen. Mietimme myös miten löytää se itselle sopivin ja kiinostavin liikuntamuoto.

Viides ryhmätapaaminen
Viidennellä kerralla käydään läpi erikoistilanteita ja -ruokavalioita. Tarkastetaan missä mennään asetettujen tavoitteiden kanssa ja päivitetään tarpeen mukaan ruokavaliota. Käydään myös läpi makumieltymyksiä ja kylläisyysmekanismeja.

Kuudes ryhmätapaaminen
Kuudennella kerralla keskitytään painonhallintaan. Laihtuminen helppoa - painonhallinta vaikeaa? Mitä tehdä laihduttamisen jälkeen? Mitkä ovat stepit valmennuksen loputtua? Toisena tärkeänä aiheena on stressinhallinta.

Seitsemäs ryhmätapaaminen
Seurantatapaaminen elokuussa.
_____________________________________________________________________________________

Jokainen tapaaminen koostuu luennoista, keskustelusta sekä tehtävistä, joita valmennettavat tekevät joko itse tai parin kanssa. Valmennus sisältää myös kotona suoritettavia tehtäviä. Valmennus myös muokkaantuu ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Halutessasi voimme tehdä mittauksia myös ryhmätapaamisten yhteydessä.

Tule mukaan pienryhmään oppimaan terveellisiä elämäntapoja ja keinoja järkevään painonpudotukseen ja -hallintaan. Valmennus sopii kaikille miehille ja naisille.

Ilmoittaudu yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla merjansportti@gmail.com!

Aikataulu:

1.     tapaaminen (henkilökohtainen) viikolla 14, sovitaan yhdessä valmentajan kanssa sopiva ajankohta        alkumittauksiin

2.     tapaaminen 17.4.2016 klo 15.00

3.     tapaaminen 24.4.2016 klo 15.00

4.     tapaaminen 15.5.2016 klo 15.00

5.     tapaaminen 22.5.2016 klo 15.00

6.     tapaaminen 5.6.2016 klo 15.00

7.     tapaaminen (henkilökohtainen) viikolla 23, sovitaan yhdessä valmentajan kanssa sopiva ajankohta     mittauksiin

8.     tapaaminen 19.6.2016 klo 15.00

9.     seurantatapaaminen 14.8.2016‹ Arkisto
Lisää kommentti
Email again:
Nimi:Sähköposti
Kommentti: