KAHVAKUULALLA KUNTOON VALMENNUSMaaliskuussa MerjanSportissa alkaa Kahvakuulalla kuntoon ryhmävalmennus. Kahvakuula on todella monipuolinen väline, jolla saa tehtyä tehokkaita ja vaihtelevia treenejä missä tahansa.  

Tässä valmennuksessa ryhmä treenaa yhdessä kerran viikossa ja joka kerta teemme uuden ohjelman. Yhteisen kerran lisäksi voit käydä MerjanSportin salilla treenaamassa niin monta kertaa viikossa kuin haluat, mutta valmennus sopii myös niille, jotka haluavat treenata kotona, työmatkalla, mökillä ihan missä tahansa. Saat kaikkien ohjelmien ohjeet itsellesi ja lisäksi opettelemme koostamaan fiksun viikko- ja kuukausitason treeniohjelman juuri sinulle!

Valmennus sopii kenelle tahansa! Kuulan koolla jokaisen treenin voi skaalata itselle ja omalle kunnolle sopivaksi.

Valmennus sisältää:

-       Ryhmän yhteiset treenit kerran viikossa (torstaisin klo 18-19)

-       Juuri sinun tarpeisiin suunnitellun viikko-ohjelman

-       Useita erilaisia treeniohjelmia kahvakuulalla ja oman kehon painolla tehtäviksi

-       Facebook-ryhmän tuen

-       MerjanSportin salin käytön omiin treeneihin, valvotusti ja omatoimisesti

-       MerjanSportin muut ryhmätunnit (ma circuit ja kehonhuolto ja su crosstraining)

 

Valmennuksen kesto 22.3.-21.5. (kaksi kuukautta)

Hinta 86€/kk, eli yhteensä 172€


                 ”Kahvakuulatreeni on minun intohimoni! Olen treenannut sillä jo lähes 10 vuotta ja ohjannutkin yli kuusi vuotta. Itse asiassa kahvakuulatunti oli ensimmäinen ohjaustuntini. Vaikka itse treenaankin tavoitteellisesti kahvakuulaurheilua, tykkään kuulassa juuri siitä, että sillä voi tehdä niin monenlaista treeniä!”

 

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen yhteydenottolomakkeella tai merjansportti (at) gmail.com tai  05037222276!Kahvakuulalla kuntoon valmennuksen on suunnitellut ja ohjaa kahvakuulaurheilija ja -valmentaja

Merja Jossfolk (Suomen mestari ja MM-hopeamitalisti 2017).

 

merjansportti(at)gmail.com
0503722276