Muutos 2018 pienryhmävalmennus starttaa taas elokuussa!


Onko nyt muutoksen aika? Tule treenaamaan keho kuntoon mukavassa porukassa!

Muutos 2018 on valmennus sinulle, joka haluat treenata tavoitteellisesti ja turvallisesti lihaskuntoa valmentajan valvonnassa.

Valmennuksessa saat tavoitettasi tukevan treeniohjelman ja puolivälissä valmennusta ohjelma vaihtuu. Ohjelma käydään aina yhdessä läpi ja sen jälkeen voit käydä tekemässä treenit ryhmän yhteisellä treenivuorolla maanantaisin, avoimilla valmentajan valvomilla tunneilla tai omatoimisilla treenivuoroilla (toki voit treenata myös jollakin muulla salilla).


Muutos 2018 valmennus alkaa viikolla 35 (27.8.). 

Valmennukseen voit tulla tutustumaan tiistaina 7.8. klo 17-18 MerjanSportin salille. Tutustumiskerralla käydään läpi valmennukseen liittyviä asioita ja mahdollisia kysymyksiä ja tehdään pieni treeni. Tutustumiskerta ei sido sinua vielä mihinkään, joten tervetuloa kokeilemaan! Ilmoittaudu tutustumiskerralle s-postilla merjansportti (at) gmail.com, p. 0503722276 tai nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Valmennus kestää kolme kuukautta (27.8.-26.11.).

Ryhmän yhteinen treenivuoro aina maanantaisin klo 19:30-20:30. Voit osallistua valmennukseen vaikka et pääsisikään yhteiselle treenivuorolle. Salilla on muitakin valvottuja treenivuoroja, joihin voit osallistua.

Muutos-valmennus sopii kaikille. Aloittelijoilla ja kokeneemmilla treenaajilla on erilaiset ohjelmat. Voit siis hyvin tulla mukaan vaikka kokemusta lihaskuntotreenistä ei ole tai säännöllisestä liikunnasta on ollut taukoa. Muutos-valmennuksesta löytyy haastetta myös kokeneemmalle salilla kävijälle.

Treenien ja ruokavalion lisäksi keskitymme valmennuksessa lepoon, uneen ja stressin hallintaan ja poistoon. Ryhmällä on myös omat, suljetut Facebook ja WhatsApp-ryhmät kokemusten vaihtoon ja vertaistukeen.

 

Valmennuksen hinta on 86€/kk (yht. 258€).

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

merjansportti@gmail.com / 0503722276