Muutos 2018 pienryhmävalmennus starttaa taas tammikuussa!


Onko nyt muutoksen aika? Tule treenaamaan keho kuntoon mukavassa porukassa!

Muutos 2018 on valmennus sinulle, joka haluat treenata tavoitteellisesti ja turvallisesti lihaskuntoa valmentajan valvonnassa.

Valmennuksessa saat kuuden viikon välein uuden, tavoitettasi tukevan treeniohjelman. Ohjelma käydään aina yhdessä läpi treenikoulussa ja sen jälkeen voit käydä tekemässä treenit MerjanSportissa joko valmentajan valvonnassa (siniset vuorot) tai omatoimisilla treenivuoroilla (toki voit treenata myös jollakin muulla salilla).


Muutos 2018 valmennus alkaa viikolla 2/18 henkilökohtaisilla tapaamisilla (30min, aloitusmittojen otto ja lepotesti) ja alkuinfoilla. 

Valmennus kestää puoli vuotta eli kesään 2018 saakka!

Muutos-valmennus sopii kaikille. Aloittelijoilla ja kokeneemmilla treenaajilla on erilaiset ohjelmat. Voit siis hyvin tulla mukaan vaikka kokemusta lihaskuntotreenistä ei ole tai säännöllisestä liikunnasta on ollut taukoa. Muutos-valmennuksesta löytyy haastetta myös kokeneemmalle salilla kävijälle.

MerjanSportissa kukaan ei treenaa vasten tahtoaan, joten valmennuksesta pääsee kyllä eroon, jos jotakin yllättävää sattuu.

Treenien ja ruokavalion lisäksi keskitymme valmennuksessa lepoon, uneen ja stressin hallintaan ja poistoon. Ryhmällä on myös omat, suljetut Facebook ja WhatsApp-ryhmät kokemusten vaihtoon ja vertaistukeen.

 

Valmennuksen hinta on 86€/kk.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

merjansportti@gmail.com / 0503722276