MerjanSportti - Personal Training Studio

Studio sijaitsee Kalkkipetterissä Virkkalassa. Internetin karttahaku löytää meidät osoitteesta Kievarintie 23, 08700 Lohja.

Kalkkipetteri on vanhan kalkkitehtaan toimistorakennus, joka on saanut uuden elämän pienten yritysten kotina. Olen iloinen, kun saan toimia tässä Virkkalan historiaan monin tavoin liittyvässä paikassa. Kyllä kelpaa nostella painoja, kun ikkunasta avautuu maisema vanhan tehtaan rakennuksiin!

Ajo-ohjeet Kievarintien sisäänkäyntiin:

HELSINGIN JA HYVINKÄÄN SUUNNASTA:

Helsingin suunnasta moottoritieltä Hanko tielle (tie 25), jota Lohjan ohi kunnes oikealle viitta Virkkala (St1 huoltoaseman kohdalla), seuraavasta vasemmalle ja heti oikealle (Kalkkipetteri), 500 m ja käännös Kalkkipetterin teollisuusalueelle. Kalkkipetterin toimistohotelli on heti ennen pääporttia oikealle – pikku portin läpi ja 100 m olet toimiston pääoven edessä.

HANGON SUUNNASTA:

Hangon suunnasta tietä 25, Virkkalan liittymästä alas oikealle ja risteyksestä vasemmalle, yksi risteys ohi ja toisesta (Kalkkipetteri) vasemmalle, 500 m ja käännös Kalkkipetterin teollisuusalueelle. Kalkkipetterin toimistohotelli on heti ennen pääporttia oikealle – pikku portin läpi ja 100 m olet toimiston pääoven edessä.


Kalkkipetteriin pääsee myös Petter Forströmin tien päädystä pikkuportista (junaradan yli).

Parkkitilaa on hyvin molemmista suunnista tultaessa.

______________________________________________________________________________

Hei!

Liikuntaurani alkoi kahvakuulaurheilun parissa. Olin itse hurahtanut kahvakuulatreeniin ja halusin jakaa tätä ilosanomaa muillekin. Vuonna 2012 aloitin treenien pitämisen Lohjalla.

Olin jo vuosia haaveillut uudesta liikunnallisesta ammatista, mutta uskallus ei vaan riittänyt aloittamiseen. Pitkään elin sitku-elämää ja keksin miljoonia syitä miksi ei. Mutta kun unelmille antaa sanat, yhtäkkiä alkaakin tapahtumaan. Mulle on käynyt nyt lukuisia kertoja niin, että kun olen kertonut unelmani ääneen jollekin on tosi nopeasti sen jälkeen unelma toteutunut. Viimeisin kerta oli, kun kerroin ystävälle haluavani "joskus" oman pienen PT-studion, jossa voin rauhassa valmentaa yksilö- ja pienryhmävalmennettavia. Tammikuussa 2016 on studion avajaiset :) Seuraavaksi halusin saada pienen kahvakuula-kisaryhmän kasaan ja nyt MerjanSportissa on pieni, mutta aktiivisesti kisaava kahvakuulamaratonporukka!

Uskon siis lujasti unelmiin!

Tässä pieni yhteenveto koulutuksistani tuoreimmasta alkaen. Tällä hetkellä opiskelen psyykkistä valmennusta sekä yrittäjän ammattitutkintoa.

  • Bailamama 9Months ja 4Venus ohjaaja
  • Ravintovalmentaja (Trainer4You)
  • Personal Trainer (Trainer4You)
  • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)
  • Kahvakuulaohjaaja (Suomen painonnostoliitto)
  • Painonnosto-ohjaaja, muiden lajien ohjaajille  (Suomen painonnostoliitto)
  • Erilaisia kahvakuulakursseja mm. Kukka Laakson ja Marko Suomin opissa

Ota yhteyttä

Merja Jossfolk

Pienryhmävalmentaja ja Personal Trainer Lohja

p. 050 3722276

merjansportti@gmail.com

MerjanSportti löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

HUOM! Muista täyttää sähköpostiosoitteesi, niin voin ottaa sinuun yhteyttä :)Email again: